Qui som?

Des de Transports Mas, empresa de tercera generació de més de 50 anys en el sector del transport, hem creat transporterra.com amb la intenció de cobrir les necessitats dels jardiners feliços; per a aquells que volen dissenyar, cuidar, abonar, regar i viure el seu jardí. Des de sempre ens hem dedica't a servir i transportar adob i terres per als jardins i horts dels volts d'Arenys de Munt (el Maresme). Amb el servei on-line intentem donar aquest servei arreu de Catalunya. Oferim un servei de transport grua pels material que necessites i et deixem la saca al lloc on menys et molesti i més et faciliti la feina.

A la nostra web també trobaràs a la secció Altres Productes, complements per el teu hort o jardí com bombes d'aigua, malles anti-herba, hort urbans, jardineres, plats de dutxa per exterior, o travesses ecològiques.

Aquest és el nostre bloc, aquí trobaràs explicacions dels productes i serveis que oferim així com totes les nostres novetats. També volem compartir amb vosaltres notícies, entrevistes, vídeos o conferències relacionades amb la jardineria, l'agricultura o l'ecología. Esperem rebre els vostres comentaris, recomanacions, consells i/o dubtes.