dimarts, 13 de novembre del 2012

Mostrari de 4 graves diferents

L'elecció d'un tipus de grava per posar al jardí o a la terrassa no és cosa fàcil. A més, també sabem que fer-ho per internet, només veient unes fotografies i llegint unes explicacions del producte, pot fer l'elecció encara més complicada.
Per a aquest motiu, des de transporterra.com hem decidit posar a la vostra disposició l'opció del 'Mostrari de graves', que trobaràs a la pàgina d'inici. Just quan et fem decidir entre l'enviament del camió sencèr o de saques big bag de metre cúbic, en l'apartat de graves també tens l'opció d'escollir el mostrari, tal com mostrem a l'imatge següent.

En que consisteix aquest mostrari de graves?.
Molt senzill. Un cop seleccionat el mostrari i introduït a la cistella de la compra per fer la comanda, us facilitem un apartat de comentaris per a que ens indiquis quines són les graves que vols rebre a casa per a comparar i analitzar si són les adequades per posar allà on havies pensat. El mostrari permet un màxim de 4 tipus diferents de grava. La seva compra no obliga més endavant a haver de comprar cap saca determinada, és un enviament sense compromís. Com ja hem comentat l'única finalitat és que puguis veure, tocar i comparar les diferents graves que tenim a la nostra pàgina web per evitar errors i que encertis de ple en el moment de fer la compra.


Algun dubte?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada