divendres, 23 de novembre del 2012

Aconsegueix un 15% de descompte!

En motiu de la nostra presència a la Fira del Bosc i de la Terra de Vallgorguina volem oferir a tots els nostres amics i coneguts l'oportunitat de disfrutar d'un 15% de descompte durant 6 mesos, en els productes que transportem amb el nostre camió (en saques big bag o el camió ple). És a dir, facilitarem un codi de descompte vàlid fins el 25 d'abril de 2013.
Com podeu aconseguir el vostre codi de descompte?
És molt fàcil, hi ha 3 maneres diferents d'aconseguir un codi, vía web, facebook o twitter. Això sí, s'ha de realitzar des d'aquest mateix moment i fins el diumenge 25 de novembre a la nit, últim dia de la fira.
Si enlloc d'una d'aquestes tres opcions les fas totes, ens pensarem alguna oferta especial per tú!.

Des de Transporterra.com ens posarem en contacte durant els dies següents a la fira, amb tots els que hagueu realitzat alguna de les opcions per informar-vos del vostre codi promocional.
A la nostra parada de la fira ja podreu realitzar la vostra comanda amb l'oferta del 15%.

Condicions de l'oferta:
  1. No es podrà afegir aquesta oferta a qualsevol altra que poguem tenir publicada a la web.
  2. El descompte s'aplicarà només als productes que servim amb el nostre camió (terra, adob, grava, escorça, llenya d'alzina i travesses ecològiques).
  3. El codi promocional s'aconseguirà des del moment de la publicació d'aquest article i fins el diumenge 25 de novembre de 2012, inclòs.
  4. El servei del transport amb el camió està exempt de descompte.
  5. Transporterra.com pot realitzar qualsevol canvi en la promoció. Sempre avisant pels mateixos mitjans de difusió, bloc, facebook i twitter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada