dimecres, 23 de març del 2011

El Manteniment de la gespa


La gespa és un dels elements més importants en el nostre jardí, per no dir el més important. L’aspecte i el color ens farà sentir contents i orgullosos del nostre jardí on hi dediquem o destinem part del nostre temps de lleure.
La feina que comporta tenir una gespa en bones condicions és tallar-la, adobar-la i estar atents durant tot l’any a la seva evolució.
Per plantar serà la tardo l’estació ideal per plantar-la gràcies el nostre clima mediterrani que ens faci una llevantada tot seguir desprès de  sembrar.
La tardo també és l’època que podem adobar o posar enceball per donar-li forces per lluitar contra el fred del hivern. Alguns lloc diuen que és millor tallar la gespa fins a 5 cm aproximadament per garantir que les arrels no quedin desprotegides del fred.
            Al hivern, es aconsellable no tallar la gespa i treure si cal les fulles dels arbres, perquè pugui airejar-se i que la humitat no ens la faci malbé.
            A finals de març ja podeu fer la vostra comanda a www.transporterra.com per demanar enceball (recebo) per ajudar al vostre jardí a florir, al creixement correcte de la gespa, començar a retallar-lo al nostre gust i espera l’estiu per gaudir del jardí, això si, recordant regar-lo cada dia, i retallar-lo sovint doncs primavera i estiu té un creixement molt ràpid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada